Choose another date for your trip!

Oferte

Descrierea Hotelului



Hotelul Rethymno Residence este un complex de 4* stele complet renovat in 2016-2017, situat într-o zonă plină de viață, în Adelianos Kambos, la o scurtă distanță de mers pe jos de site-uri și 150 de metri de plaja. Hotelul ofera facilitati precum: bar, grădină, restaurant, piscina in aer liber, centru fitness, receptie deschisa non-stop si programe de divertisment. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie cu cada sau dus, aer conditionat si balcon. ***Descrierea este cu caracter informativ! Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.rethymnoresidence.gr/en/) si a fact sheet-ului!
Facilitati camere

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.rethymnoresidence.gr/en/) si a fact sheet-ului!

 

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor recepție deschisă 24h, restaurant principal și 4 restaurante în aer liber, 3 baruri, 4 piscine exterioare cu apă dulce, sală TV, cameră de bagaje, parcare (gratuit), Wi-Fi (gratuit în zonele publice), masa de tenis, masaj (contra cost), fitness club (gratuit 10:00 - 18:00), sporturi nautice pe plajă (contra cost), mini-club Delphino (10:00 - 17:00), 2 secțiuni pentru copii în piscinele pentru adulți, loc de joacă (fără acoperiș cu suprafață de iarbă), rent a car. Hotelul oferă și Waterpark – contra cost.

Localizare

Hotelul este situat la distanță de 70 km de aeroportul din Heraklion, la 6 km de orașul Rethymno și la 150 m de plajă.

Conditii de plata: 20% avans la inscriere; Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Localizare

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Fii primul care scrie o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri din zona

Kathrin Beach

Adelianos Kampos, Creta-Chania, Grecia

de la 469 /pers

Grecotel LUX.ME White Palace

Rethymnon, Creta-Chania, Grecia

de la 1359 /pers

Galeana Mare

Adelianos Kampos, Creta-Chania, Grecia

de la 439 /pers